Cum Se Face

Aici gasesti adunate multe din informatiile care te vor ajuta sa rezolvi o parte din problemele tale.

Masina de spalat - invatam sa o montam singuri

18 mai 2015

Montarea pentru o masina de spalat rufe nu este chiar atat de grea precum pare la prima vedere. Recomandat este sa folositi un filtru anticalcar care sa fie montat inainte de intrarea apei in masina de spalat. Acest filtru este optional, dar odata montat reusiti sa economisiti banii pe care ii cheltuiti utilizand Calgon pentru fiecare spalare.
In general, in masina de spalat gasiti o cheie specifica fiecarui produs cu care va puteti descurca sa desurubati orice surub necesar a fi scos. Daca nu o gasiti, e bine sa aveti la indemana o cheie franceza si o banda de teflon.
Inainte de a incepe montarea propriu-zisa, cititi cartea tehnica furnizata odata cu produsul pentru a identifica toate elementele masinii de spalat.
Pentru protejarea tamburului de miscarea haotica in timpul depozitarii, transportului, manipularii, masina de spalat este prevazuta cu 3 sau 4 suruburi lungi care sustin cuva. Acesta este primul lucru pe care trebuie sa-l faceti. Identificati aceste suruburi situate in spatele masinii de spalat, desfiletati-le si astupati gaurile cu capacele de plastic gasite, de regula atasate langa suruburile care trebuiesc scoase.
Pozitionati masina de spalat, folosind o cumpana. Daca este cazul, modificati lungimea picioruselor pentru o cant mai buna planeitate. Recomandarea noastra este sa achizitionati din comert tampoane de cauciuc pe care sa le pozitionati sub piciorusele masinii. Creste stabilitatea masinii in timpul functionarii, plus ca nivelul de zgomot este diminuat datorita eliminarii contactului direct intre masina si pardoseala.
Cuplati furtnul de alimentare la instalatia de apa din baie. Recomandat este ca sa montati inainte de asta un robinet care va permite sa inchideti sau sa deschideti circuitul de apa. Simplificat, ar trebuie sa aveti un circuit compus din

teu la teava de apa - robinet - filtru anticalcar - furtun de alimentare masina

Furtunul de evacuare al apei din masina de spalat rufe se poate monta foarte simplu la cada sau WC. Totusi, pentru o utilizare cat mai sigura, este recomandat sa aveti un circuit de evacuare montat definitiv la reteaua de scurgere a apei menajere,
Ce mai trebuie adaugat este faptul ca la fiecare imbinare sa folositi banda de teflon pentru eliminarea eventualelor scurgeri de apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Faceți căutări pe acest blog

Popular Post